Regler skal give mening

Når mennesker lever side om side, så er det godt med nogle simple og forståelige regler, som gør, at vi alle kan trives sammen. For eksempel er det en god regel, at man holder tilbage for rødt, mens andre kører over for grønt. Dejlig simpelt – og let at forstå hvorfor.
 
Men der er også regler, som man slet ikke forstår. Jeg kan anbefale dig at følge Regelstaten, hvor de sætter spot på ikke-klare og til tider skøre regler. Mit formål i politik må blandt andet være, at gøre noget ved alt det, der ikke giver mening.
 
I Herlev er der en regel, som slet ikke giver mening. Forvaltningen har nemlig besluttet, at der er rideforbud på stien ved Herlev Rideskole. Jo, du læste rigtigt.
Herlev Rideskole har ligget der i mange år – og Herlev Kommune har lige bekostet nogle milliondyre nye stalde til rideskolen. Kort tid efter indførte man rideforbuddet, som betyder, at rideskolen ikke kan bruge den meste trafiksikre vej over til deres egne folde i Hareskoven. Næh, de skal op på Ring 4, hvor der er stærk trafik.
 
Vi Konservative stillede forslag om at lave rideforbuddet om. Men nej, det ville de øvrige partier i kommunalbestyrelsen ikke være med til….