Om mig

Jeg er valgt til kommunalbestyrelsen i Herlev Kommune, hvor jeg sidder i tre udvalg;

  • Børne- og Uddannelsesudvalget
  • Sundheds- og Voksenudvalget
  • Kultur- og Fritidsudvalget

Jeg er ikke nogen typisk politiker – og har heller ikke nogen ambition om at være det. Jeg er blot typen, der altid havner i en bestyrelse, når jeg deltager på en generalforsamling, fordi jeg har en holdning til tingene – og tør sige den højt. Det var også det, der bragte mig tilbage ind i politik.

Jeg ved ikke alt. Selvom jeg har sagt det til mine børn. Så nogen gange bliver de pænt skuffede, når jeg må svare “det ved jeg ikke….”. Fordi jeg ikke ved alt, vil jeg også gerne høre argumenter både for og imod sager. 

Jeg har dog en grundholdning, som handler om frihed til enkelte menneske. Men ikke tosset ligegyldig frihed. Frihed under ansvar – frihed med respekt for andre mennesker. Frihed med respekt for vores omverden, naturen, dyrene – den verden vi lever i. Vi skal passe på hinanden – og den jord vi bor på. Vi skal ikke drøne rundt som hårde egoister – men vi skal heller ikke tro, at vi skal dele alt med hinanden.

Vi skal have lov at gøre vores bedste og blive belønnet for det. Men vi skal også hjælpes ad med at sørge for et godt og kvalitativt sundhedsvæsen, gode skoler og daginstitutioner. Vi skal have god infrastruktur – og vi skal passe på vores land og vores allierede gennem et stærkt forsvar. Vi skal bevare den danske kulturarv – og vi skal tage hånd om dem, som ikke kan selv. Vi har en række fælles udgifter til alt dette. Og det betaler vi med skatten. Men skatten skal ikke være højere end nødvendigt. Så vi skal hele tiden vurdere om det er en fælles forpligtelse eller ej. 


Billedet her på siden er iøvrigt taget af en af mine kollegaer i kommunalbestyrelsen fra Enhedslisten. For selvom vi er politisk uenige – så er vi stadig mennesker, der har det godt med hinanden, respekterer hinanden og hjælper hinanden. Det synes jeg er vigtigt!