Min baggrund

Det var min rolle i daginstitutionernes distriktsbestyrelse – eller snarere min beslutning om at forlade posten i utide, der i sin tid fik mig involveret i lokalpolitik – og fik mig tilbage til politik.

Jeg var ganske enkelt hovedrystende forarget over måden vi som forældre blev fremstillet som kransekagefigurer i en bestyrelse, der ingen indflydelse havde. Vi havde som forældre meget mere indflydelse i forældrebestyrelserne ude i daginstitutionerne. Derudover var der en række andre forhold som gjorde, at arbejdet i distriktsbestyrelsen var meningsløst.

25 år før det, havde jeg været aktivt medlem af Venstres Ungdom. Så da jeg en dag blev kontaktet af Det Konservative Folkeparti i Herlev og spurgt, om jeg ville være medlem, så var jeg ikke helt klar. Men det blev jeg. Jeg vidste, at Venstre og jeg ikke mere var det, vi havde været. Jeg vidste, at jeg var et andet sted – men dog alligevel så tæt på. Så jeg satte mig ned og læste partiprogrammet. Og ikke en gang var jeg uenig. Måske ville jeg prioritere anderledes. Men på de store linier, så stod der alt det, jeg gik rundt og mente. Og for hver dag glæder jeg mig over den beslutning jeg tog, da jeg blev medlem af Det Konservative Folkeparti.

Jeg er opvokset i nordjylland, hvor mine forældre stadig bor, men flyttede til København som 19 årig i 1991. Så det er her, jeg har levet hele mit voksenliv.

Jeg er gift med Flemming – vi har to skønne børn sammen. En dreng fra 2009 og en pige fra 2011.

Mit arbejdsliv har altid handlet om en kombination af IT og Marketing. Dvs mit speciale er it-systemer, der kan understøtte marketingprocesserne. Og jeg kan faktisk godt selv lide at nørde lidt med teknikken.

Jeg har gået i folkeskole indtil 9. klasse – og elskede min skoletid. Så meget, at jeg fik flidspræmie, da jeg gik ud. Bagefter tog jeg en HHX på Aalborg Handelsskole – inden jeg fik en rigtig spændende trainee uddannelse hos det daværende Postvæsen. Og derfra startede min karriere.


Jeg har altid været aktiv i foreningsliv. Det startede med elevråd og bestyrelsesarbejde i VU, kollegieråd, personaleklubber, festudvalg, børnehavens forældreråd og distriktsbestyrelse, trivselsforælder i børnenes klasser og formand for den lokale andelsboligforening. 

Fun facts....

  • Jeg er vild med Melodi Grandprix og rejser ofte til Eurovision finalerne sammen med en gruppe venner.
  • Jeg synger godnatsang for mine børn hver aften.
  • Jeg er til musicals og lette film, der som regel ender godt. Men kan også lide en god krimi.
  • Jeg tabte mig engang 33 kg med Weight Watchers – og underviste i mange år 1000-vis af tykke damer, som tabte sig tonsvis af kg. Jeg holdt den slanke linie, lige indtil jeg blev gravid første gang og tog 38 kg på. Dem har jeg stadig fornøjelse af.
  • Jeg synes, det er et kæmpe privilegie at jeg som kommunalbestyrelsesmedlem også er blevet giftefoged – og dermed ofte vier folk. Det gør mig glad.